COFELY SOLAR TECHNICS

Cofely Solar Technics is een volle dochter van Cofely Fabricom – GDF Suez. Binnen de GDF Suez groep staan wij in voor het plaatsen (en financieren) van grote, industriële photovoltaïsche systemen. Tot onze klantenkring behoren dan ook vooral bedrijven en openbare besturen. Dankzij de dynamiek van de groep en de inherente synergieën, zijn we bij Cofely Solar Technics ideaal geplaatst om met een verregaande slagkracht grote projecten te realiseren.

Bij Cofely Solar Technics zijn we al sinds 1992 actief in photovoltaïsche energiesystemen waardoor we ons gerust als een pionier mogen beschouwen. Zonne-energie werd 25 jaar geleden reeds aangewend en is nu meer dan ooit een blijver in de energiesector.

Wegens de lange levensduur van een zonnestroom installatie (minimaal 20 jaar) is het van groot belang om met een stabiele en betrouwbare partner scheep te gaan. Dit met het oog op het onderhoud en het naleven van de waarborgclausules. Cofely Solar Technics beschikt over een ervaring van 20 jaar en is een gezond, stabiel bedrijf met een uitgebreide expertise. Onze referenties liegen er niet om.

GROUP WEBSITES    GDFSUEZ.COM    SITEMAP    site by Plug